Wandelen vanaf Schin op Geul

Via Facebook kwam ik in contact met Gemma. Op station Schin op Geul start onze wandeling.

We maken kennis op het station. Vooraf hadden we onze route besproken. We zouden aan een bestaande route enkele aanpassingen doen omdat we voornamelijk door de natuur wilde wandelen.

Gemma kent de omgeving dus voor mij geen GPS deze route. Best relax als je niet hoeft te navigeren.
We vertrekken vanaf het station richting Wijlre, langs de Brand Bier Brouwerij naar de Keutenberg. Dat is een flinke klim. Ik was hiervoor gewaarschuwd en de waarschuwing was terecht.

Als ik boven ben draai ik me om om te kijken naar het mooie, enigszins mistige dal. De afdaling gaat rustig. Soms even vlak maar ook echt dalend.

We komen langs Valkenburg waar we het toeristische deel links laten liggen. Als we terug zijn in Schin op Geul eindigen we op een terrasje waar ik Gemma mijn Wandelpin geef. Vrolijk verrast speld ze hem op.

Ik ga terug naar Venlo al terugdenkend aan de fijne gesprekken die we hebben gevoerd. Over mijn voornemen om naar Santiago te lopen, over nog openstaande wensen en de dromen die we nog willen waarmaken.

Mijn verhaal en de foto’s kun je lezen op mijn blog, Gewoon Joyce

Wil jij ook eens met mij meewandelen neem dan contact met mij op via Facebook of wandelpin@gmail.com dan kunnen we samen iets afspreken.

Scroll to top