Wandelpin

Adventskalender

In 2023 bestaat Wandelpin 4 jaar en dat gaan we vieren met een wel hele gave actie.
Bestel jij tussen maandag 30 oktober en zondag 19 november 2023 een Wandelpin,  Pin-collector of Quotehanger maak jij kans op een hele gave Adventskalender.

Adventskalender

Wat kun je winnen

Wij hebben samen met enkele relaties een hele mooie adventskalender samengesteld. Je vindt in onze Adventskalender wandelgidsen met bijpassende Wandelpin, een leesboek, een lidmaatschap, kleine cadeautjes die meestal met wandelen te maken hebben maar soms ook niet

Hoe werkt het......

Je bestelt een Wandelpin, Pin-collector of quotehanger in onze webshop. Bestel je één artikel maak je één keer kans, bestel je twee artikelen maak je twee keer kans, drie artikelen is drie keer kans en zo verder.

De adventskalender heeft een waarde van meer dan 250 euro, leuke periode om nu een nieuwe bestelling te plaatsen. We hebben 1 adventskalender, alle cadeaus worden apart ingepakt en hebben een nummer zodat je van 1 t/m 24 december een cadeautje kunt uitpakken.

Op woensdag 22 november zullen wij de winnaar via mail op de hoogte brengen van de gewonnen prijs. Wij zullen het op die dag ook bekendmaken op onze social-media kanalen (Facebook en Instagram). Vrijdag 24 november versturen wij het volledige pakket naar de prijswinnaar zodat op vrijdag 1 december gestart kan worden met het openen van de cadeautjes.