Wandelpin

Ambassadeur

Ben jij een wandelaar, schrijver en fotograaf dan zijn wij op zoek naar jou. 

Ambassadeur

Wij zoeken wandelaars die een affiniteit hebben met onze Wandelpins, fotograferen en met schrijven. Een affiniteit met Wandelpin, dat lijkt me logisch en dat heeft geen uitleg nodig.
Fotograferen om onze Wandelpins op een mooie plek vast te leggen op beeld en schrijven omdat we graag je wandelverhaal lezen en delen met iedereen die dat graag leest. 

Wat zoeken we

We zoeken schrijvers die hun eigen foto’s maken en dan ook onze Wandelpins op een foto willen zetten tijdens een wandeling.
Waarom?
Omdat we het leuk zouden vinden om onze website uit te breiden met verslagen voorzien van eigen beeldmateriaal  van andere wandelaars. Voor nu zoeken we alleen wandelaars die wandelen en schrijven over wandelingen in Nederland of België.
Naast de algemene wandelingen of wandelingen over de LAW’s en GR’s  zoeken we voor onze samenwerkingen ook wandelaars die het leuk zouden vinden om bijvoorbeeld enkele etappes te wandelen van de Heuvelrughike, Rondje Limburg, Rivierpark Maasvallei of de andere met Wandelpin samenwerkende wandelpaden.

Wat bieden wij

Onze Wandelpins, je ontvangt van ons enkele Wandelpins en als je een wandeling gaat maken over het wandelpad van één van onze samenwerkingen dan ontvang je die natuurlijk ook. Verder bieden wij een platform, links naar elkaars website (indien van toepassing) en een kop koffie (oké, met taart of vlaai). Naast bovenstaande kunnen we in overleg ook een financiële vergoedingen bespreken.

Een financiële vergoeding is alleen mogelijk als je ZZP’er bent. De vergoeding is afhankelijk van onderlinge afspraken over bijvoorbeeld links, backlinks, vermeldingen op de socials en zo meer. 

Ben jij geen ZZP’er kunnen wij de door jouw geschreven blogs niet financieel belonen.
Vindt jij het wel leuk om ambassadeur te zijn dan is dat zeker mogelijk.
Wij zoeken altijd enthousiaste wandelaars die een verslag willen schrijven over een wandeling (altijd voorzien van eigen foto’s en foto’s van onze Wandelpins). Dat kan een kort verslag zijn voor op de socials maar ook een langer verslag waar wij een blog van kunnen maken. 

Als ambassadeur krijg je voordelen. Als we iets leuks hebben zoals de Fiets en Wandelbeurs kunnen we kaartjes voor je verzorgen. We kunnen je voorzien van de wandelgids die jij nodig hebt voor je wandeling of een lidmaatschap op bijvoorbeeld de website “Mooiste Routes” of Wandelmagazine.
Ook kunnen we eens samen aan de wandel gaan. Zo kunnen we onze samenwerking altijd uitbreiden als we dat beide prettig vinden.

Zie jij hier iets in, wil je hierover met mij een keer kletsen, dan kan dat. Stuur een mailtje naar wandelen@wandelpin.nl zodat we contactgegevens kunnen uitwisselen.