Wandelpin

Wandelchallenge

De Wandelpin Wandelchallenge

In 2021 zijn we gestart met onze Wandelchallenge om zo veel mogelijk mensen aan de wandel te krijgen. In 2023 hebben we onze derde editie en dat betekend dat we 20 weken 23 kilometer per week gaan wandelen. 

 

Inschrijving is gesloten

Aanmelden voor de challenge van 2023 is niet meer mogelijk.

Voor alle deelnemers, heel veel succes.
Vanaf dinsdag 23 mei kun je via onze website de unieke Wandelpin bestellen. 

Hoe werkt het

  • Wandel in 2023 – 20 weken 23 kilometer en ontvang van ons een unieke Wandelpin (wandel de 23 kilometer per week in 1keer of verdeeld over meerdere dagen, het is jouw challenge).
  • Om dit bij te houden ontvang je van ons bij je Pin-collector een paspoort om je afstanden in bij te houden. Bij verlies van je paspoort kun je hier een nieuwe aanvragen
  • De 20 wandelweken hoeven niet aaneengesloten te zijn, je hebt een heel jaar (2023).
  • De 23 kilometer hoeft niet in 1 dag gelopen te worden, elke week heeft 7 dagen
  • De challenge kun je starten vanaf week 1 in 2023 (maandag 2 januari 2023).
  • Houdt je wandelingen bij in je Wandelchallenge paspoort of download onze excelsheet op de website. Vergeet in de sheet niet je deelnemersnummer toe te voegen. Deze vindt je op je bijgeleverde paspoort
  • Maak na 20 wandelweken van 23 kilometer een foto van je paspoort en bestel via onze website de unieke Wandelpin. Heb jij het bijgehouden in onze excelsheet kun je deze bij je bestelling toevoegen (vergeet niet je deelnemersnummer in de sheet in te vullen). Na ontvangst en controle van deelname ontvang je de unieke Wandelchallenge Wandelpin van 2023 van ons. We versturen deze binnen 7 dagen na jouw bestelling.
  • In de Facebookgroep Wandelchallenge kan iedereen zijn ervaring delen over deze of andere wandel uitdagingen.
  • Je kunt lid worden van de Strava club van deze challenge (niet verplicht wel leuk om te zien wat iedereen doet).

Terug naar de natuur

Van elke deelname gaat er € 0,50 terug naar de natuur. Wij zullen dit doen door middel van een donatie aan Trees for All.
Trees for All is een stichting die zich inzet voor een groene en gezonde aarde door middel van CO2 compensatie en boomdonaties. Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland via duurzame bosprojecten.
Wil je hier meer over lezen of zelf doneren, kijk dan op de website van Trees for All.

Verlies Paspoort

Ben jij je paspoort verloren, zoekgeraakt of heb je om een andere reden je paspoort niet meer in je bezit kun je een nieuwe bestellen via deze link, de kosten bedragen € 1,95 per stuk
Let wel! Bestellen van het Paspoort is geen aanmelding voor de Wandelchallenge je komt dus met het bestellen van dit artikel niet in aanmerking voor de GRATIS Wandelchallenge Wandelpin

Enkele data

Editie 20×23

Aanmelden is niet meer mogelijk
Vanaf dinsdag 23 mei 2023 kan de Wandelchallenge 20×23 Wandelpin worden aangevraagd.
Op zondag 31 december 2023 eindigt deze editie.
Je kunt de verdiende Wandelchallenge Wandelpin aanvragen t/m woensdag 31 januari 2024. Na deze datum versturen wij geen Wandelchallenge Wandelpins 20×23 meer. Zorg dat je voor die datum je verdiende Wandelpin hebt aangevraagd.

Editie 20×21 & 20×22

Aanvragen van deze Wandelpins is niet meer mogelijk.

Deel je ervaring in onze Facebookgroep

Er is een Facebookgroep waar jij net als andere deelnemers  je wandelingen kunt delen. Hier motiveren we elkaar of delen we ervaringen. Kijk ook eens naar onze Facebookgroep. Het is een besloten groep dus je zult je eerst moeten aanmelden.