Wandelpin

Samenwerken met Wandelpin

Over Wandelpin

 

Ik ben Joyce, bedenker en eigenaar van Wandelpin.

Het idee van Wandelpin is ontstaan terwijl ik aan het wandelen was, de nieuwe creaties worden bedacht tijdens het wandelen. Foto’s maak ik graag als ik aan de wandel ben en een blog ontstaat al wandelend. Wandelen is mijn rode draad.

Voor mij is wandelen rust nemen in een hectische wereld waarin we leven.  

 

Waarom samenwerken met Wandelpin
  • Wandelpin heeft een unieke doelgroep vanwege de door onszelf ontworpen Wandelpins en de samenwerkingen met verschillende wandelpaden in Nederland. 
  • Mijn blogs zijn voorzien van eigen foto’s, ik ben zelf overal geweest, heb een eigentijdse creatieve schrijfstijl met belevingsverhalen
  • Wandelpin heeft geen banners van bedrijven – organisaties waar we niet mee samenwerken, advertorials of adsense verwerkt op de website
Wat kan ik voor jouw wandelpad, regio, land of evenement betekenen
  • We kunnen in overleg een Wandelpin of Pin-collector ontwerpen en aanbieden via onze website.
  • Ik kan producten gebruiken en hierover een eerlijke review schrijven. Het schrijven is altijd mijn mening / ervaring en zal worden voorzien van mijn  eigen foto’s
  • Ik ga graag op wandel(pers)reis en zou dat ook voor jouw wandelpad, organisatie of regio kunnen doen
  • Ik kan een wandelevenement aandacht geven, meewandelen, er over schrijven of er in overleg een Wandelpin voor laten maken 
Wij werken samen met onder andere:

Ben jij geïnteresseerd om met mij samen te werken laten we dan eens praten over  de mogelijkheden.
In deze mediakit een overzicht van wat ik doe, jou te bieden heb en enkele cijfers van onze website en social media kanalen

Wandelpin Wandelchallenge

De Wandelchallenge bestaat nu 4 jaar en krijgt in 2025 zeker een vervolg. We hebben nu 2100 deelnemers en een Facebookgroep van meer dan 3100 leden. De Wandelchallenge heeft een trouwe groep deelnemers die elk jaar groter wordt. Ook deze zouden we in overleg kunnen personaliseren voor een regio, land of bedrijf

Ook in Duitsland

We hebben sinds augustus 2022 een Duitse website (Wanderpin) waar we hetzelfde concept hebben neergezet met Wandelpins, Pin-collectors en de Wandelchallenge. Wil jij aandacht voor jouw regio bij de Duitse wandelaar laat mij dat dan weten, ik kom graag in contact met jou.

Download hier onze MEDIAKIT