Wandelpin Blog

Maaspad, de start

Na het Pieterpad en het Westerborkpad gaan we nu het Maaspad bewandelen. De Maas stroomt door onze woonplaats of onze woonplaats ligt aan de Maas, het is maar net hoe je er naar kijkt.

Tijdens het wandelen van het Pieterpad hebben we getwijfeld tussen het Westerborkpad en het Maaspad. Omdat het dit jaar 75 jaar was geleden dat Nederland werd bevrijd vonden we dat thematisch. Het Maaspad zouden we daarna gaan doen en nu is het zover, de start.

Het boekje was al enige tijd in ons bezit. Op de website van het Maaspad.nl hebben we van alles gelezen en wat ons heel erg aanspreekt zijn de flesjes die je vult met Maaswater omdat naar de zee te brengen. Zoals het gezegde is, “we gaan water naar de zee dragen” en dat in 20 etappes verdeeld over 415 kilometer.

Als Wandelpin hebben wij contact gezocht met Nico, de creator van het Maaspad. Het leek ons leuk om een Wandelpin te maken van het Maaspad en wat blijkt, Nico is net zo enthousiast, dat is toch geweldig.

Dus, vanaf nu in de webshop is de Wandelpin van het Maaspad te vinden. Daarnaast kun je van elke etappe een blog van onze ervaring lezen en zul je op Facebook en Instagram de mooiste plaatjes voorbij zien komen.

Wil jij ook wandelen op het Maaspad kijk dan even op de website van Maaspad.nl
Voor alle blogs van het Maaspad kun je hier kijken

Foutje gezien? Meld het hier

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print