Wandel met je hart LAW Wandelpin speciaal voor je rugzak Leuke pins &
Pin-collectors
aan een wandeling,
wandelpad
of pelgrimstocht
Pins als
herinnering

Blog

Groene Wissel Venlo

Stadse Groene Wissel Venlo wandeling met veel variatie. Langs de treinrails, door de natuur en de stad met verschillende monumentale gebouwen

NS wandeling Landgoed Geijsteren

Een NS wandeling – OV stapper vanaf station Oostrum rondom Landgoed Geijsteren. Langs de ruïne van Geijsteren en over de heide.

Walk of Wisdom | Mook – Malden

Een Walk of Wisdom wandeling van Mook naar Malden. Over een stoffige parsgekleurde heide veld, de Mookerschans en de Heumense Schans

Home
JOYCE VERVOORT

Het idee van de
Wandelpin

Het idee van de Wandelpin is ontstaan tijdens het wandelen. Ik was op zoek naar iets als herinnering aan een wandeltocht. Tijdens bergwandelingen worden wandelstokken gebruikt waarop “schildjes” worden geplaatst. Dat is dan de herinnering aan de gemaakte wandeling of wandeltocht. Zo is het idee ontstaan van een Wandelpin welke op een rugzak “gepint” kan worden.
Begin 2019 zijn we gestart met de eerste pin. Deze gaf ik aan andere wandelaars als we samen gingen wandelen of als we iemand tegen kwamen op één van onze wandelingen. Omdat er veel vragen kwamen waar ze te koop waren merkte wij dat niet alleen wij de behoefte aan een herinnering hadden. Wandelpin wordt dan ook uitgebreid, er zullen telkens nieuwe pins komen, kijk op onze website, Facebook of Instagram voor de laatste nieuwtjes over de Wandelpins.

X